23 8 :  Kennismakingsweeked
20 3 :  NL Doet

Materialen ophalen

Beste coaches,
Het nieuwe seizoen is weer begonnen, de wedstrijden zijn ingepland. Omdat wij iedereen weer veilig willen laten hockeyen, willen wij jullie verzoeken om zo spoedig mogelijk de keepersspullen, cornermaskers en ballen op te halen bij de materiaalcommissie op Kallenkoterallee 103. Graag even een afspraak maken van te

Proeftrainingen nieuwe leden

Geplaatst op: 20-8-2014

Nieuwe jeugdleden zijn van harte welkom om deel te nemen aan proeftrainingen. Deze proeftrainingen vinden plaats op woensdagmiddag van 16.00 - 17.00 uur en op de volgende data: 20 en 27 augustus, 3, 10, 17 en 24 september. Vanaf de maand oktober vinden de proeftrainingen plaats op elke 1e woensdag van de maand. Meer

Kleine brand bij het clubhuis

Geplaatst op: 19-8-2014

Er is dinsdagavond een kleine brand geweest bij het clubhuis. In de meterkast voor de verlichting van het tweede veld, welke buiten tegen het clubhuis staat, is kortsluiting ontstaan. Het werd gelukkig snel gesignaleerd en de brandweer heeft snel en kordaat gereageerd.

Nieuwe Hockey sterren!

Geplaatst op: 7-7-2014

Ben jij de nieuwe hockey ster? En ben je op zoek naar een leuke, gezellige sport? Dan is hockeyen bij MHC iets voor jou. Meer informatie vind je op deze website en in de bijlage. Tot ziens op het hockeyveld!

comment 214431_MKC-Cirkelvormige_flyer-1 (1).pdf

Gevolg brandschade

Geplaatst op: 20-8-2014

Vanmorgen – woensdagmorgen – is brandschade geïnventariseerd. De elektriciteitskast waarin de brand is ontstaan moet geheel vervangen worden. De hoop was met een tijdelijke oplossing de verlichting toch te kunnen gebruiken, maar dat kan niet op een veilige manier.

MD1 in fleurig tenue bij een toernooitje van de graspiepers!

Stuur ook jouw leukste hockeyshot naar redactie@mhc-steenwijk.nl!