Welkom bij MHC Steenwijk!

We gaan weer van start!

19 Mei

Nieuw bestuur stelt zich voor!

Nieuws afbeelding


Beste leden en ouder(s)/verzorger(s) van leden van MHC Steenwijk,

Op de Algemene Leden Vergadering van 22 april zijn wij allemaal tot het bestuur van MHC Steenwijk toegetreden. Wie zijn wij? Wij stellen ons graag aan jullie voor:

Pieter van de Koppel - voorzitter: [email protected]

Hallo! Mijn naam is Pieter van de Koppel. Ik woon met mijn vrouw Marit en onze twee kinderen Isabelle en Djurre in Tuk en ik werk ik als specialist bij Achmea. Zelf heb ik met heel veel plezier bijna 25 jaar fanatiek gehockeyd. Isabelle is nu twee jaar lid van MHC en Djurre is in september 2019 lid geworden. Sindsdien train ik samen met Wouter Verbeek de jongste jeugd en sinds de afgelopen ALV ben ik de nieuwe voorzitter geworden.


Dirk de Vries - secretaris: [email protected]

Ik ben Dirk de Vries. Geboren en getogen in Steenwijk. Na mijn studie heb ik op veel plaatsen in Nederland gewoond, maar in 2018 weer richting Steenwijk gegaan. Samen met Ilona en onze kinderen Wolter en Lotte woon ik in De Bult. Wolter en Lotte zijn vorig jaar lid geworden van MHC. Ze spelen momenteel met veel plezier in de jongste jeugd.

 

William Winters - penningmeester: [email protected]

Hoi, mijn naam is William Winters en ik ben sinds 2003 lid van MHC Steenwijk. Begonnen in de jeugd en nu spelend in Heren 1. Ik ben nog studerend, Technische bedrijfskunde. Ik woon samen met Cheyenne, speelster van Dames 1.

 

Erik Maasbach – sport technische zaken: [email protected]

Mijn naam is Erik Maasbach. Ik ben de vader van Jenna Maasbach, speelster van Dames 1. Toen Jenna 13 jaar geleden bij de F-jes begon heb ik haar teams gecoacht, tot en met de C1. Sinds twee jaar zit ik in de technische commissie.

 

Lisette Fortunati - jongste jeugd en cultuur: [email protected]

Hallo, ik ben Lisette Fortunati. Samen met mijn man Sander en twee dochters woon ik in Zuidveen en werk ik als hoofd Productie voor Abbott Olst. Al vier jaar coach ik het team van mijn oudste dochter Daphne met veel plezier en sinds mijn jongste dochter Lauren in de E6 speelt, zet ik mij in om meer leden te werven voor de jongste jeugd. 

 

Ruurd Hartman - technische zaken: [email protected]

Hallo! Samen met Claudia en onze kinderen Juliëtte en Olivier (5 en 7) wonen wij inmiddels al zo’n 11 jaar in Giethoorn. Olivier is anderhalf jaar geleden in de F-jes begonnen en ik ben sindsdien doorgerold van supporter naar coach, hulptrainer en sinds de ALV ook bestuurslid (nog bedankt voor jullie goedkeuring!). Ik ben werkzaam in de technische componenten voor verwarmings- en koelsystemen. Vanuit het bestuur zal ik de komende periode met veel enthousiasme de technische zaken oppakken: onze faciliteiten zoals de kantine en de velden en (trainings)materialen zijn hier voorbeelden van.

 

Wilma Klaster - PR en communicatie: [email protected]
Mijn naam is Wilma Klaster. Ik woon nu zo’n 13 jaar in Steenwijk, samen met Mans en onze twee kinderen Vera en Twan. Vera zit nu ruim anderhalf jaar op hockey en speelt dit seizoen met veel plezier in de E6. Ik ben taalkundige van beroep en binnen het bestuur van MHC ben ik het aanspreekpunt voor de PR en communicatie geworden.

 

 

Wij hebben er met z’n zevenen enorm veel zin in om jullie zo goed mogelijk te faciliteren in het hockeyen bij onze mooie vereniging. Het is jammer dat de competitie voor de rest van het seizoen voorbij is. Ook blijft de kantine (voorlopig) nog gesloten. Maar we hopen dat we er volgend seizoen weer vol voor kunnen gaan met elkaar.

Heb je vragen, zit je ergens mee of wil je ook meehelpen om de vereniging nog mooier te maken (denk bijvoorbeeld aan deelname in de sponsorcommissie, een (jeugd)team trainen/coachen of het wedstrijdsecretariaat regelen), neem dan vooral contact met ons op! Wij staan klaar om jullie vragen te beantwoorden!

 

Een sportieve groet van het bestuur van MHC Steenwijk

Contact