Welkom bij MHC Steenwijk!

De wedstrijden zijn weer begonnen!

13 Juni

Teamindeling bekend

Nieuws afbeelding

De teamindelingen voor het seizoen 2021-2022 zijn bekend! Deze wordt per mail aan de leden verstuurd.

 

Toelichting op de teamindelingen

Als Technische Commissie (TC) proberen we het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. We weten dat dit een moeilijke opgave is, omdat we als kleinere club altijd moeten schuiven om de teambezettingen rond te krijgen. De basis van de teamindelingen is gebaseerd op de bondscategorie van de KNHB. Hier moeten we ons als club aan houden (= indeling op basis van leeftijd). Daar waar dit niet tot de directe indeling leidde, hebben we met coaches en vooral trainers ge├»nventariseerd wat vanuit hun perspectief de juiste indeling is voor het komende seizoen. 

 
Trainingen 

Vanaf 28 juni gaan de jongste jeugd en de junioren in de nieuwe samenstellingen trainen. Tot die tijd worden de regionale wedstrijden en de trainingen in de huidige samenstellingen gespeeld. Het nieuwe trainingsschema wordt vanaf 21 juni bekend gemaakt.  

 

Trainers en coaches 

We zijn samen met de hoofdtrainers (Albert-Jan, Arjen en Wilco) van plan om de trainingen in een andere constructie vorm te gaan geven. Vanaf komend seizoen willen we meer betaalde trainers vanuit de club inzetten. Zij worden hierbij door de hoofdtrainers gesteund en gecoacht. We zijn daarom nog op zoek naar enthousiaste leden die het wel zien zitten om onderdeel te worden van het trainerscorps van MHC Steenwijk! We willen je vragen dit dan kenbaar te maken door een mail naar de TC te sturen ([email protected]), graag met een korte toelichting als je voorkeur hebt voor een te trainen team. 

Naast de trainers zoeken we ook nog een aantal coaches. Als je als lid of ouder/verzorger een team wilt begeleiden, dan horen we ook dat graag. Dit kan via direct contact met één van de TC leden of door een mail te sturen naar [email protected] nl. Kennis van hockey is een pré, maar geen noodzakelijke vereiste. Vanuit de TC en trainers kunnen we hierin ondersteuning bieden. 

Contact