Rabo EuroHockey Championships 2017

Geplaatst op: 22-5-2017

Op zoek naar een leuke zomeractiviteit? Moedig de Team NL hockeydames en -heren aan tijdens het EK hockey komende zomer in Amsterdam en bestel nu kaarten! http://rabo-eurohockeychampionships2017.nl

Trimhockey iets voor jou? Kom het proberen!

Geplaatst op: 28-10-2016

Wil je lekker sporten in de buitenlucht zonder wekelijkse wedstrijdverplichting? Heb je vroeger gehockeyd en wil je de stick weer eens oppakken?  Staan je kinderen elke week op het veld en jij wil het ook een beetje kunnen?  Of heb je gewoon zin om af en toe lekker te hockeyen?

Volvo Clubbonus

Geplaatst op: 20-10-2016

De Volvo Clubbonus is een bonus van €1.000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid of een relatie van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij Nieuwenhuijse Meppel BV. Volvo Cars Nederland BV is al lange tijd sponsorpartner van de

Oefensticks MHC Steenwijk voor aspirant leden

Geplaatst op: 2-6-2016

MHC Steenwijk investeerde dit seizoen in nieuwe oefensticks. Deze sticks zijn bedoeld om gebruikt te worden door aspirant leden, die kennis komen maken met onze sport.
Een aantal van deze sticks is op de club aanwezig en een deel ligt in ons materiaaldepot bij de materiaalbeheerder.