Routebeschrijving naar MHC Steenwijk

Google Overzicht klik hier

Vanuit richting Heerenveen
Bij afrit nummer 6 (Steenwijk/Frederiksoord) linksaf richting rotonde. Bij de rotonde 1e afslag nemen ri centrum Steenwijk. Na Texaco station bij de 2e rotonde 3e afslag nemen. Daarna rechtdoor rijden (ca. 2 kilometer), tot bij sportcomplex "De Nieuwe Gagels" rechtsaf, aan het einde linksaf.
Vanuit richting Meppel
Bij afrit nummer 6 (Steenwijk/Frederiksoord) 3e afslag rotonde nemen en onder het viaduct doorrijden. Bij de 2e rotonde rechtdoor. Na Texaco station bij 3e rotonde 3e afslag nemen. Rechtdoor rijden (ca. 2 kilometer), tot bij sportcomplex "De Nieuwe Gagels" rechtsaf, aan het einde linksaf.
Vanuit richting Emmeloord
Via Zuidveen rechtdoor rijden tot aan de afslag Kallenkote/Wapserveen. Daar linksaf slaan. Daarna steeds rechtdoor rijden, langs zwembad de Waterwijck, over het spoor. Bij T-splitsing rechtsaf. Bordjes volgen naar sportcomplex "De Nieuwe Gagels.

Bezoekadres:
Middenweg 14