Welkom bij MHC Steenwijk!

Kom een keer naar trimhockey! Leuk voor alle niveaus en leeftijden!

1 Oktober

Volvo Clubbonus

Nieuws afbeelding

De Volvo Clubbonus is een bonus van €1.000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid of een relatie van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij Nieuwenhuijse Meppel BV.

Volvo Cars Nederland BV is al lange tijd sponsorpartner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo en hockey passen namelijk uitstekend bij elkaar.  De bonusactie die rechtstreeks ten goede komt aan de clubkas van de hockeyclub is uniek en blijft maar liefst €1.000,-! Deze clubbonus gaat niet ten koste van uw inruil of andere extra’s.

Wat betekent dit voor MHC Steenwijk?

Volgens Volvo Nederland kan een club ter grootte van onze club naar verwachting gemiddeld zeker 5 auto’s per contractperiode afnemen. Dat zou dus een extra besteedbaar bedrag van €5.000,- betekenen. Dit geld wordt aangewend bijvoorbeeld voor de jeugd c.q. de jeugdopleiding.

Interesse?

NIEUWENHUIJSE MEPPEL BV