Vorige pagina

Volvo Clubbonus

De Volvo Clubbonus is een bonus van €1.000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid of een relatie van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij Nieuwenhuijse Meppel BV.

Volvo Cars Nederland BV is al lange tijd sponsorpartner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo en hockey passen namelijk uitstekend bij elkaar. Het succes van de Volvo Hockey Clubbonus heeft Volvo Cars Nederland doen besluiten deze sponsoractie voort te zetten t/m december 2016. De bonusactie die rechtstreeks ten goede komt aan de clubkas van de hockeyclub is uniek en blijft maar liefst €1.000,-! Deze clubbonus gaat niet ten koste van uw inruil of andere extra’s.

Wat betekent dit voor MHC Steenwijk?

Volgens Volvo Nederland kan een club ter grootte van onze club naar verwachting gemiddeld zeker 5 auto’s per contractperiode afnemen. Dat zou dus een extra besteedbaar bedrag van €5.000,- betekenen. Dit geld wordt aangewend bijvoorbeeld voor de jeugd c.q. de jeugdopleiding.

Interesse?

NIEUWENHUIJSE MEPPEL BV