Vorige pagina

Oefensticks MHC Steenwijk voor aspirant leden

MHC Steenwijk investeerde dit seizoen in nieuwe oefensticks. Deze sticks zijn bedoeld om gebruikt te worden door aspirant leden, die kennis komen maken met onze sport.

Een aantal van deze sticks is op de club aanwezig en een deel ligt in ons materiaaldepot bij de materiaalbeheerder.

Voor wie?
Aspirant leden mogen voordat ze lid worden drie keer meetrainen, zodat zij een goede afweging kunnen maken of zij definitief lid worden. In deze oriĆ«nterende fase kan bij de materiaalcommissie een oefenstick worden aangevraagd (€ 50,- borg). Als het aspirant lid besluit lid te worden mag hij/zij ervoor kiezen de stick te houden tegen betaling van de borg die hij/zij bij het lenen betaalde. Aangezien een nieuwe stick al gauw € 80,- tot € 150,- kost, scheelt dit aanzienlijk in de eerste noodzakelijke investering.